Get Adobe Flash player

termeni de livrare

Livrarea comezilor se va face in 2-3 zile lucratoare de la plasarea comenzii, livrarea fiind facuta de catre Posta Romana -serviciul Prioripost sau Fan Curier.

In cazul in care orasul de destinatie se numara printre cele 5500 localitati din reteaua curierului nostru costul de livrare este in functie de modalitatea de livrare aleasa.

In cazul in care orasul de destinatie se afla in afara retelei curierului nostru  taxa de livrare creste semnificativ datorita tarifelor pe km taxate de curieri in afara ariei lor de acoperire,


Va redam siteul cu harta  centrelor Prioripost - localitati in raza de acoperire:

www.posta-romana.ro


Nu suntem raspunzatori pentru prejudicii cauzate de intarzieri in livrarea comenzilor din cauza unor factori externi: conditii meteo deosebite, accidente rutiere, greve, calamitati, manifestari de strada sau alte situatii speciale ce ar putea impiedica firma de curierat sa livreze la timp.

Conditii de returnare

Pentru orice fel de probleme legate de produsele livrate de noi, nu ezitati sa ne contactati la numarul 0722690748 sau sa ne scrieti un e-mail la adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza pentru a identifica cea mai buna cale de solutionare a acestora.

Produsele cumparate pot fi returnate doar in ambalajul original (inclusiv elementele de protectie antisoc), fara a fi utilizate sau deteriorate, in termen de 10 zile de la primire (mai exact, sa ajunga la noi in cel tarziu 10 zile de la receptionarea lor de catre dvs.), fara penalitati.

HANA'GIFTS SRL va inapoia contravaloarea marfii in maxim 30 de zile de la data returnarii produselor, prin mandat postal sau transfer bancar. Cheltuielile aferente returnarii marfii (transport marfa si comisioane retur bani) vor fi  suportate in totalitate de cumparator iar returnarea produselor se va face folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea produselor catre dumneavoastra.

Adresa de primire a produselor returnate:
S.C. HANA'S GIFTS  S.R.L., Bucuresti ,sector 5 str.Ion Urdareanu nr.1 Bl.P29 ;sc.1 et.8 ap.35